top of page

Živijo!

Anamarija Truden
Žiga Rojs

Najina 
zgodba

Sva Anamarija in Žiga, dinamičen duo, ki se je našel med dih jemajočimi vrhovi in dolinami sveta. Najina zgodba se je začela leta 2021 kot srečanje med raziskovanjem gora s fotoaparatom v rokah, od takrat pa je najina strast do fotografije in pustolovščin le še rasla.

Predstavljajte si zajtrk na 2000 metrih nadmorske višine ravno takrat, ko prvi svit obarva nebo v roza in oranžne odtenke. To sva midva – nori par, ki verjame, da je vsak sončni vzhod priložnost za nov začetek. Rada izkoristiva lepoto zgodnjega jutra, včasih še preden se prebudi preostali svet.

Lovljenje sončnih vzhodov, ne sanj: Najin vsakdanji ritual

Najina ljubezen do pustolovščin sega onkraj objektiva. Po srcu sva popotnika, ki nenehno iščeta nove pokrajine in izkušnje, da bi nahranila svoji ustvarjalni duši. Ne glede na to, ali gre za gorništvo, popotovanje ali raziskovanje v novem mestu, sva tam, s fotoaparati v rokah, pripravljena ujeti magičnost vsakega trenutka.​

Živiva po mantri: "Nikoli ne reci ne, učenju nečesa novega". Ne glede na to, ali gre za nove fotografske tehnike ali premagovanje zahtevnih poti, izkoristiva vsako priložnost za rast in razvoj.

Dobrodošel v najinem malem kotičku interneta! Upava, da te bodo najine dogodivščine navdihnile, da boš tudi ti lovili svoje strasti, uživali v vsakem trenutku in našel lepoto v preprostih stvareh. Hvala, ker si del najine zgodbe.

Avantura te čaka,​

Anamarija in Žiga

Sodelovanja

Najina sodelovanja z znamkami in podjetji kot ambasadorja ali ustvarjalca vsebin. 

Projekti in dosežki

1 / Kibuba koledar 2023

Slika iz Islandije izbrana za koledar slovenske trgovske verige Kibuba z outdoor izdelki.

2 / 3 Zinnen Dolomites Magazine

Slika iz Dolomitov izbrana za predstavitev v italijanski reviji.

3 / Od Slovenije do Lofotov z avtom: potopisni večer

Imela sva potopisna predavana najinega popotovanja od Slovenije do oddaljene Norveške.

bottom of page